Psykoterapeut Gunhild Aaby Holt

Jeg hedder Gunhild Aaby Holt og er 4. års studerende på Gestaltinstituttet i Randers. Det er en kvalitetssikret 4-årig psykoterapeutuddannelse. Fordi jeg er under uddannelse til psykoterapeut tilbyder jeg terapi til favorabel pris.

Jeg bor i Aarhus sammen med min mand Daniel, vores to børn og hund. Jeg er oprindeligt uddannet landinspektør (cand.geom.) fra Aalborg Universitet i 2012. Min mand og jeg boede i Norge fra 2012 til 2017, så jeg har arbejdet som landinspektør i både Norge og Danmark. Hvis du taler norsk har jeg derfor også glæden af at tilbyde terapi på norsk. Samspillet mellem mennesker og andres trivsel har altid interesseret mig og i 2020 valgte jeg at forfølge min drøm om at uddanne mig til psykoterapeut. Det er et valg jeg er utrolig glad for at have taget. Jeg valgte samtidig at trække mit arbejdsliv hjem og arbejdede et par år som selvstændig dagplejemor. Det betød at jeg kunne have vores yngste herhjemme sammen med de andre børn indtil han begyndte i børnehave. Det var et stort karriereskifte for mig, men samtidig utrolig meningsfuldt og værdifuldt. Nu er jeg kommet så langt i min psykoterapeutuddannelse at jeg kan tilbyde terapi. Når jeg ikke arbejder med terapi arbejder jeg igen som landinspektør, men denne gang i en deltidsstilling. Du kan læse om mine åbningstider under Priser.

Jeg er studiemedlem af Dansk Psykoterapeutforening og arbejder efter deres etiske regler. Jeg fører ikke journal og arbejder naturligvis under tavshedspligt. Når jeg er færdiguddannet til juni 2024 er jeg psykoterapeut MPF. Titlen som psykoterapeut MPF er din sikkerhed for at jeg lever op til en række kvalitetskrav.

Psykoterapeut nær Aarhus, Gunhild Aaby Holt

Har du spørgsmål?

Så kan du altid ringe til mig på 27 84 47 32 eller udfylde formularen for at blive ringet op.